Étkezés

Étlap

Ha a regisztrációkor rendeltél étkezést, a tervezett étlapot itt böngészheted. (A változtatás jogát fenntartjuk.) Az étkezések ára: reggeli 690 Ft, ebéd 1150 Ft, vacsora 790 Ft.

Az igényelt étkezéseket csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha az átutalásod vagy befizetésed összege beérkezik 2019. június 25-én éjfélig. A harmadik szakaszban már nincsen lehetőséged étkezést rendelni.

A banktól kapott bankszámlakivonattal tudod igazolni a befizetésedet. A bankfiókban kérésedre ki tudnak állítani egy igazolást is a befizetésről vagy a netbankon keresztül is kinyomtathatod azt. Az igazolás általában az utalást követő napon készülhet el. Kérünk, mindenképpen hozd el magaddal a találkozóra, kinyomtatva a befizetést igazoló papírt. Ha bármilyen problémád adódik a regisztráció során, feltétlenül írj a regisztrációs munkacsoportnak a csillagpontregisztracio@gmail.com e-mail címre.

Speciális étrendet (vegetáriánus, glutén- vagy laktózmentes) tudunk biztosítani, ezt a regisztráció során tudjátok kiválasztani. Fontos tudnotok, hogy a választott menühöz egész héten ragaszkodnotok kell majd, arra nincs lehetőség, hogy egyik nap vega, a másik nap sima, vagy glutén- és laktózmentes ételt kérjetek. Ebben kérjük és köszönjük megértéseteket!